Somon sub paturica cu garnitura de legume

O reteta preluata de pe blogul Mayei,careia ii multumesc tare mult.
Fetita mea se numeste tot Maya,si i-a placut extrem de mult somonul preparat in acest mod.
De fapt,ea adora pestele in favoarea oricarui tip de mancare,si acest lucru ma incanta!
Sa trecem la reteta:

Ingrediente:
6 fileuri de somon
3 linguri iaurt grecesc
80 g branza feta
1 ceapa violet
patrunjel verde
ulei de masline
piper
sare

Preparare:
Branza se faramiteaza,se amesteca cu iaurtul grecesc,sare,piper,ceapa violet si patrunjelul tocat marunt.
Se distribuie amestecul de branza deasupra fileurilor.
De mentionat faptul ca eu am indepartat pielea de pe fileuri.
Se transfera fileurile intr-un vas de ceramica pensulat cu ulei de masline,se presara piper proaspat rasnit deasupra,se stropesc cu putin ulei de masline si se introduc in cuptorul incins in prealabil,pana se rumenesc putin deasupra.
Se servesc cu garnitura de legume trase in unt,sau cartofi natur,sau orice alta garnitura preferata.
Pofta buna!



Comentarii

Postări populare