Paste cu pui si sos gorgonzola

              Imi plac mult pastele si imi place si mai mult gorgonzola...o ador!!!
Le-am combinat si iata ce a iesit...

Ingrediente:
500 g paste Barilla
200 g gorgonzola
150 g piept de pui
100 g smantana
50 g unt
sare,piper

Preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.


Pieptul de pui se toaca cubulete mici si se caleste 5 minute intr-o tigaie fara ulei.

Intre timp pregatim sosul;intr-o craticioara topim untul si adugam gorgonzola taiata bucati mici.


Lasam pe foc pana ce branza se topeste si sosul devine cremos.


Adaugam smantana,mai fierbem 2 minute,apoi stingem focul si potrivim de sare si piper.
Amestecam sosul de branza cu pieptul de pui rumenit.


Scurgem pastele(atentie:nu le clatim cu apa rece!!!) si le amestecam cu sosul mentionat anterior.


Servim cu maaaare pofta!

Comentarii

Postări populare