Paste cu pui si sos gorgonzola
Imi plac mult pastele si imi place si mai mult gorgonzola...o ador!!!
Le-am combinat si iata ce a iesit...
Ingrediente:
500 g paste Barilla
200 g gorgonzola
150 g piept de pui
100 g smantana
50 g unt
sare,piper
Preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Pieptul de pui se toaca cubulete mici si se caleste 5 minute intr-o tigaie fara ulei.
Intre timp pregatim sosul;intr-o craticioara topim untul si adugam gorgonzola taiata bucati mici.
Lasam pe foc pana ce branza se topeste si sosul devine cremos.
Adaugam smantana,mai fierbem 2 minute,apoi stingem focul si potrivim de sare si piper.
Amestecam sosul de branza cu pieptul de pui rumenit.
Scurgem pastele(atentie:nu le clatim cu apa rece!!!) si le amestecam cu sosul mentionat anterior.
Servim cu maaaare pofta!
Le-am combinat si iata ce a iesit...
Ingrediente:
500 g paste Barilla
200 g gorgonzola
150 g piept de pui
100 g smantana
50 g unt
sare,piper
Preparare:
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Intre timp pregatim sosul;intr-o craticioara topim untul si adugam gorgonzola taiata bucati mici.
Lasam pe foc pana ce branza se topeste si sosul devine cremos.
Amestecam sosul de branza cu pieptul de pui rumenit.
Comentarii
Trimiteți un comentariu