Paste carbonara a la Jamie Oliver


Ingrediente:

400 g paste fusilli
200 g sunca de pui sau curcan afumata
100 g mazare congelata
200 g smantana lichida pentru gatit
100 g parmezan ras
2 galbenusuri de ou
sare,piper
patrunjel verde tocat marunt

Pregatire:
Pastele se pun la fiert conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp incindem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si calim sunca taiata fasiute subtiri.
Adaugam mazarea,amestecam si lasam pe foc cca 5 minute.
Amestecam smantana lichida cu galbenusurile de ou,potrivim de sare si piper si adaugam 70 g parmezan ras.
Scurgem pastele fierte si le adaugam peste sunca si mazarea din tigaie.
Adaugam si amestecul de smantana si 1 cescuta de apa din care au fiert pastele.
Fierbem la foc mic cca 1 minut pana se omogenizeaza compozitia.
Servim  pastele fierbinti cu parmezan ras si patrunjel verde presarat deasupra.
Pofta mare!






Comentarii

Postări populare