Medalioane de cartofi

Ingrediente:

500 g cartofi
1 ceapa
5 graunti de usturoi
1 legatura patrunjel
faina
ulei de masline
sare
piper

Preparare:
Fierbem cartofii in coaja.
Ii lasam sa se raceasca,ii curatam si ii dam pe razatoarea mare.
Ceapa o tocam marunt si usturoiul il zdrobim in mojar.
Calim in putin ulei de masline ceapa si usturoiul.
Amestecam cartofii rasi cu ceapa si usturoiul calite,patrunjelul tocat marunt si putina faina,cat sa legam compozitia.
Potrivim de sare si piper si formam medalioane pe care le transferam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Le pensulam cu putin ulei de masline si le coacem in cuptorul incalzit in prealabil,pana se rumenesc la suprafata.
Seamana foarte mult la gust cu medalioanele de cartofi si broccoli care se servesc la Ikea,cu exceptia faptului ca nu contin broccoli,dar sunt foarte gustoase si in varianta aceasta.
Pofta buna!



Comentarii

Postări populare