Pizzette de vinete cu carne

Ingrediente:
2 vinete mari
2 rosii
300 g carne tocata de pasare
200 g mozzarella
1 catel de usturoi
ulei de masline
patrunjel verde
sare,piper

Preparare:
Spalam vinetele,le stergem si le taiem rondele sau fasii de max. 2 cm.
Spalam rosiile,le stergem si le tocam cubulete;taiem si mozzarella cubulete mici.
Intr-o tava  tapetata cu hartie de copt asezam vinetele si le stropim cu ulei de masline.


Incindem 2 linguri de ulei intr-o tigaie de teflon si prajim carnea tocata.


Lasam pe foc pana scade tot lichidul lasat de carne.
Adaugam catelul de usturoi ras.
La final,potrivim de sare si piper,adaugam cubuletele de rosii si mozzarella si patrunjelul tocat marunt.
Repartizam amestecul pe feliile de vinete,punem deasupra fasii de mozzarella,stropim cu ulei de masline si introducem tava la cuptor pentru aproximativ 30 minute.


Le servim calde sau reci.


Pofta buna!

Comentarii

Postări populare