Ciorba de perisoare
Ingrediente:
400 g carne tocata de pasare
1 ceapa mare
1 morcov
1 ardei gras
1 ou
4 linguri de orez
bulion sau suc de rosii
zeama de varza(optional)
ulei de masline
patrunjel verde tocat
sare,piper
Preparare:
Intr-o oala,punem la fiert apa cu sare si 1 lingura de ulei.
Tocam legumele marunt si le punem in apa clocotita.
Dupa ce legumele au fiert,adaugam bulionul sau sucul de rosii si potrivim de sare si piper.
Intre timp,pregatim perisoarele.
Intr-un bol,amestecam carnea tocata cu ou si orez.
Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjel tocat marunt.
Modelam bilute mici pe care le adaugam in ciorba.
Lasam ciorba pe foc 10 minute,pana fierb perisoarele.
Servim cu paine de casa si ardei iute.
Pofta buna!
400 g carne tocata de pasare
1 ceapa mare
1 morcov
1 ardei gras
1 ou
4 linguri de orez
bulion sau suc de rosii
zeama de varza(optional)
ulei de masline
patrunjel verde tocat
sare,piper
Preparare:
Intr-o oala,punem la fiert apa cu sare si 1 lingura de ulei.
Tocam legumele marunt si le punem in apa clocotita.
Intre timp,pregatim perisoarele.
Intr-un bol,amestecam carnea tocata cu ou si orez.
Modelam bilute mici pe care le adaugam in ciorba.
Turnam zeama de varza,dupa gust,potrivim de sare si piper si stingem focul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu