Pappardelle cu pastrav afumat,ciuperci si rosii uscate in ulei de masline


 
Ca imi plac pastele la nebunie cred ca ati observat deja...cu toate acestea,pappardellele nu le testasem...inca!
Saptamana trecuta am gasit in Kaufland pappardelle proaspete si am cumparat o punga.
Repet,gustul pastelor proaspete nu se compara cu al celor uscate!
Le-am pregatit cu ingrediente simple,dar de calitate!
Rezultatul a fost divin...
Ingredientele sunt pentru 2 portii generoase.



Ingrediente:

300 g pappardelle proaspete
100 g pastrav afumat
100 g ciuperci
50 g parmezan ras
20 g unt
200 ml smantana pentru gatit
5 rosii uscate conservate in ulei de masline
3 graunti de usturoi
sare
piper

Preparare:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.
Topim untul intr-o tigaie si adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului.
Scoatem usturoiul si adaugam ciupercile feliate;calim cca. 5 minute si adaugam pastravul rupt fasii si rosiile uscate tocate marunt.
Adaugam smantana lichida si jumatate din permezanul ras.
Amestecam si adaugam pastele fierbinti dar scurse de apa.
Potrivim de sare si piper,amestecam si stingem focul.
Servim pastele fierbinti cu restul de parmezan ras.


Pofta buna!



Comentarii

Postări populare