Legume trase la tigaie aromatizate cu usturoi si busuioc
Ingrediente:
200 g ciuperci champignon
4 oua
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie
3 graunti usturoi
busuioc proaspat
ulei de masline
sare
piper
Preparare:
Spalam legumele,tocam cupercile in felii subtiri,ardeiul fasii si ceapa rosie julien.
Sotam legumele intr-o tigaie antiaderenta cu putin adaos de ulei de masline,aproximativ o lingurita.
Calim pana ce lichidul lasat de legume scade complet.
Incingem 2 linguri de ulei de masline,il transferam intr-un bol si adaugam usturoiul feliat subtire si frunze de busuioc proaspat.
Adaugam legumele si amestecam.
Servim legumele alaturi de un ou prajit sau posat-dupa preferinta-si paine prajita unsa cu unt.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu