Legume trase la tigaie aromatizate cu usturoi si busuioc


Legume delicioase trase la tigaie si infuzate in ulei de masline aromatizat cu busuioc proaspat si feliute de usturoi...un brunch consistent pentru o minunata zi de weekend!

Ingrediente:

200 g ciuperci champignon
4 oua
1 ardei gras rosu
1 ceapa rosie
3 graunti usturoi
busuioc proaspat
ulei de masline
sare
piper

Preparare:

Spalam legumele,tocam cupercile in felii subtiri,ardeiul fasii si ceapa rosie julien.
Sotam legumele intr-o tigaie antiaderenta cu putin adaos de ulei de masline,aproximativ o lingurita.
Calim pana ce lichidul lasat de legume scade complet.
Incingem 2 linguri de ulei de masline,il transferam intr-un bol si adaugam usturoiul feliat subtire si frunze de busuioc proaspat.
Adaugam legumele si amestecam.
Servim legumele alaturi de un ou prajit sau posat-dupa preferinta-si paine prajita unsa cu unt.
Pofta buna!





Comentarii

Postări populare